MyCari.Biz (Rakan Biznes Anda) is closely associated with (The No.1 Homestay Listing) Dhomestay.com and Jual.la Apa Saja!  

 

Claim & Get Started Today!

Nearly 80% Of Consumers Turn To Directories With Reviews To Find A Local Business.

 

Exclusive

Popular Exclusive Listings In Our Directory

 

News & Tips

Checkout Latest News And Articles From Our Blog

FreeFree

Per Listing Duration : 10 days

  • icon-check Map Display
  • icon-check Contact Display
  • icon-check Image Gallery
  • icon-check Video
  • icon-check Business Tagline
  • icon-check Location
  • icon-check Website
  • icon-check FAQ
  • icon-check Price Range
  • icon-check Tags/Keywords
  • icon-check Business Hours

BasicRM15

Per Listing Duration : 60 days

  • icon-check Map Display
  • icon-check Contact Display
  • icon-check Image Gallery
  • icon-check Video
  • icon-check Business Tagline
  • icon-check Location
  • icon-check Website
  • icon-check Social Links
  • icon-check FAQ
  • icon-check Price Range
  • icon-check Tags/Keywords
  • icon-check Business Hours
  • icon-check Menu
  • icon-check Announcment
  • icon-check Deals-Offers-Discounts
  • icon-check Hide competitors Ads
  • icon-check Events
  • icon-check Bookings
  • icon-check Lead Form

PremiumRM50

Per Listing Duration : 365 days

  • icon-check Map Display
  • icon-check Contact Display
  • icon-check Image Gallery
  • icon-check Video
  • icon-check Business Tagline
  • icon-check Location
  • icon-check Website
  • icon-check Social Links
  • icon-check FAQ
  • icon-check Price Range
  • icon-check Tags/Keywords
  • icon-check Business Hours
  • icon-check Resurva
  • icon-check Timekit
  • icon-check Menu
  • icon-check Announcment
  • icon-check Deals-Offers-Discounts
  • icon-check Hide competitors Ads
  • icon-check Events
  • icon-check Bookings
  • icon-check Lead Form

OT95 Pengkhianat Tegar

Selama 22 tahun dan 22 bulan kita dikhianati, dimanipulasi dan diexploitasi oleh OT95 memakan daging haram-jadah kerana Jakim dibawah JPM yang menerima berbillion ringgit wang rakyat setiap tahun sebagai peruntukan budget. Tapi OT95 tidak pernah dibawa ke muka pengadilan. Aku tak akan duduk diam selagi OT95 tidak disoal oleh pihak berwajib. Mana integrity kamu SPRM, […]

Shut down Jakim

I agree to the call by MariamMokhtar.com to shut down Jakim. What a waste on taxpayer’s money and hey it is not even the Royal’s money. Everyone of us Malaysian is in the taxpayer’s country and not otherwise. Those people who let us Malaysians eat tainted meats should be punished and maybe hanged because this […]

Benda haram bole neutral

Apa punya tui lah ularmak PAS! Benda haram boleh jadi neutral. Habis rompak, samun, rasuah pun boleh jadi neutral ngan taubat je. Salah tetap salah. Hoi semua yang dibayar gaji oleh duit rakyat mestilah bekerja dengan penuh integrity. Najib, Kunan mesti terima balasan yang setimpalnya. Walaun, walauntit dan yang kuat agama kononnya selalu berfikiran tuhannya […]

The meaning of love

When you love someone, you’ve gotta show your love genuinely and please stop faking it out. Telling the truth is the medicine 💊 you’ll have to take.

The real meaning of manipulation

As someone professional like me took me so many many years to understand the real meaning of manipulation. Inikan pula rakyat biasa. Hey don’t blame them because to be able to understand it you have to use your frontal brain, not the one at the back. The one at the back has been programmed by […]

Pak Aji Penipu!

Hah Sanusi Kedah penipu. Mula lambung RM43 trillion nilai dalam perut bumi Kedah. Lepaih tu oh tak RM62 Billion. Cakaplah dengan benar. Kau nak kaut hasil balak. Kau pakai agama. Walaun caya sama dia, sampai berayak celah kangkang. Walaun cerdik ke? Ini lah jenis orang aku cukup menyampah. Aku respect orang macam Mariam Mokhtar, Siti […]

Telling the truth, don’t fake it out

Telling the truth can be so hurtful but If you do not want to do that, then you have to lie. It takes more lies to cover a simple lie and mark my words, it can be painful to the people affected by your lies. See what happened to Malaysia. We had a compulsive liar […]

Hey Anwar, jangan buat orang konfuse

Kalau betul anak Cina anak engkau, anak Iban anak engkau buatlah dengan jujur sebab jika kamu memanipulasi jangan ingat orang seperti aku ini akan percaya kepada kamu lagi. Kalau kau tipu dan tak geniune maka musnahlah karier politik kau. Aku tak kisah kalau kau betul gay cuma aku akan kesah kalau kau makan duit rakyat. […]

Hey Muhyi! What’s your plan about Felda?

You cannot simply ignore Felda’s problem. It keeps on bleeding on taxpayers money not your money. Stop playing golf, solve this first. Felda settlement areas breed crimes and petty theft due to drug problem cases rising in those areas. Crimes involving drugs addiction and distribution accounts more than 50% in Malaysia. When I was hospitalized […]

Felda Gagal! dan akan terus gagal

Jemin sudah bagitau hutang Felda RM20 Billion pada 2019. Baru ni tambah lagi bailout jadi hutang sudah jadi RM30 Billion. Semasa Najib mula jadi PM, Felda tiada hutang lepas tu Felda pecah kepada Felda government dan FGV hasil kerja jahat Najib. Sebelum Najib jadi PM, Felda Holdings dipegang oleh kerajaan dan KPF dan membuat keuntungan […]